هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

آموزش تهیه سرکه سیب خانگی + مواد لازم

آموزش تهیه سرکه سیب خانگی + مواد لازم

http://em-esf.ir/wp-content/uploads/2016/12/84967_507.jpg

سرکه سیب غیر از همه خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد، می‌تواند به‌عنوان یک آنتی‌هیستامین علائم آلرژی را کم‌رنگ کند. به گزارش هلث، اگر دچار آلرژی فصلی هستید، می‌توانید با خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل، بهتر نفس بکشید و از شر آبریزش بینی خلاص شوید.

http://em-esf.ir/wp-content/uploads/2016/12/349.jpg
این معجون ضدآلرژی را می‌توانید تا سه بار در روز بنوشید. اما متخصصان معتقدند بهترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دل‌تان می‌خواهد با سیب‌های زرد زمستان سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.

مواد لازم برای سرکه سیب :

سیب زرد ۳ کیلوگرم
نان سنگک ۳۰۰ گرم

طرز تهیه سرکه سیب :
سیب‌ها را خوب بشویید و هسته و دمش را بگیرید و به چهار قسمت برش بزنید.
حالا سیب‌های برش خورده را درون دبه پلاستیکی بریزید و بگذارید حدود یک چهارم از سر دبه خالی بماند.

حالا نان سنگک را روی سیب‌ها بگذارید. نان سنگک به تخمیر سیب‌ها کمک می‌کند.

دبه را برای ۴ تا ۵ ماه در جای گرم بگذارید. بعد از این مدت نان را از روی سیب‌ها بردارید و سیب‌های له شده را صاف کنید. بعد از ۱۵ روز سرکه را مصرف کنید. توجه داشته باشید اگر می‌خواهید سرکه سیب زودتر عمل بیاید می‌توانید سیب ها را قبل از ریختن درون دبه چرخ کنید تا به شکل پوره در بیاید.

 

روش اول

۱- سیب را کاملاً بشویید.
۲- سیب را به چهار قسمت نموده. و دم و هسته های آن را جدا کنید.
۳- سیب آماده را درون دبه می ریزیم. و مقدار یک قاشق مخمر نانوایی را در آب ولرم آب نموده به مواد اضافه می کنیم و یا مقدار یک کفه دست نان روی مواد قرار می دهیم و ۴/۱ روی ظرف را خالی نگه می داریم تا زمانی که براثر تخمیر بالا آمد جای کافی داشته باشد.
۴- ظرف را در جای گرم نگهداری می کنیم.
۵- بعد از تخمیر شدن سیب ها حدود ۷-۸ ماه سیب تخمیر شده را صاف می کنیم.
۶- مایه صاف شده را در ظرف در بسته می ریزیم بعد از مدت ۱۵ روز قابل مصرف می باشد.
  • توجه: در این روش از آب استفاده نشده است.

روش دوم

۱- سیب را تمیز مشویید.
۲- سیب را به چهار قسمت تقسیم می کنید و هسته و دم آن را جدا می کنید.
۳- سیب آماده شده را به وسیله آب میوه گیری آب آن را می گیرید.
۴- آب سیب را درون ظرف ریخته به ازای هر یک کیلو آب سیب یک لیوان سرکه اضافه می کنید.
۵- در جای گرم نگهداری می کنید.
۶- مدت کمتر از ۴۰ روز قابل استفاده می باشد.
  • توجه: در این روش از آب استفاده نمی شود و نیاز به صاف کردن ندارد و اگر مدت طولانی نگهداری شودبه عنوان سرکه مادر استفاده می کنند.

روش سوم

۱- سیب را کاملاً بشویید.
۲- سیب را به چهار قسمت تقسیم کنید.
۳- به هر میزان که سیب داخل ظرف می ریزید نصف ظرف را آب می ریزید و هر سه کیلو سیب یک کیلو سرکه به آن اضافه می کنید.
۴- می توانید از سرکه های بهداشتی که در بازار وجود دارد استفاده کنیدو یا از سایر سرکه هامثل انگور گلابی که خودتان در منزل آماده دارید استفاده نمایید.
۵- ظرف را کاملاً پر نکنید مقدار ۴/۱ ظرف را خالی نگهدارید تا جای کافی برا تخمیر داشته باشد.
۶- در جای گرم ظرف آماده را قرار می­دهید.
۷- هفته ای یکبار مواد را زیر و رو می کنید تا تخمیر سریعتر انجام شود.
۸- بعد از اینکه مواد کاملاً یک دست شد و آب بالا آمد با صافی تمیز صاف می کنید.
۹- مواد صاف شده را در جای تمیز قرار می دهید بعد از مدت ۱۵ تا ۲۰ روز آماده مصرف می باشد.

 http://em-esf.ir/wp-content/uploads/2016/12/Apple-vinegar2.jpg

روش چهارم

۱- سیب را کاملاً می شویید.
۲- سیب ها را به چهار قسمت تقسیم می کنید.
۳- سیبها را چرخ می کنید.
۴- به میزان هر یک کیلو سیب چرخ شده یک لیوان سرکه به آن اضافه می کنید.
۵- مواد آماده را در جای گرم نگهداری می کنید.
۶- حدود دو ماه سیب ها کاملا له و یک دست شد آن را صاف کنید.
۷- مواد صاف شده را در ظرف می ریزیم مواد را در جای بهداشتی و تمیز قرار می دهید کمتر از ۱۵ روز قابل مصرف می باشد.

روش پنجم

۱- سیبها را کاملاً بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید.
۲- سیب ها در ظروف پلاستیکی یا لعابی بریزید و به ازاء هر کیلوگرم سیب که در فصل برداشت استفاده می شود ۵/۱ لیتر آب به آن اضافه می کنیم.
۳- اگر سیبها چروکیده باشندو یک تا دو ماه از فصل برداشت آنها گذشته باشد به ازائ هر کیلوگرم سیب دو لیتر آب به آن اضافه می شود.
۴- مخلوط سیب و آب را به مدت ۳ تا ۴ روز در جای تمیز می گذاریم وهر روز به هم می زنیم.
۵- مخلوط را در یک دبه پلاستیکی می ریزیم بطوری که ۴/۱ بالای دبه خالی باشد تا جای کافی برای تخمیر داشته باشد.
۶- دبه را در جای گرم نگهداری می کنیم تا زودتر تبدیل به سرکه شود و در مدت ۴ تا ۵ روز مرتب هر روز هم می زنیم تا زمانی که درب ظرف را بر می داریم مواد ته نشین شده و آب روی آن قرار بگیرد دربظرف را می بندیم به مدت ۲۵ تا ۳۰ روز می ماند تا تبدیل به سرکه شود پس از طی این مدت ۲۵ روز، مزه آن را می چشیم اگر مزه مناسبی داشت سرکه را صاف می کنیم تا مایع زلال سرکه بدست آید.

روش ششم

۱- سیب را کاملاً بشویید و توسط چرخ گوشت به پوره تبدیل کنید.
۲- پوره حاصل مقدار یک تا دو قاشق مخمر نانوایی اضافه کنید (طریه آماده سازی مخمر نانوایی یک یا دو قاشق از مخمر را در نصف لیوان آب ولرم اضافه کنید تا حل شود)
۳- محلول حاصل را بحدود ۵ تا ۱۰ کیلو پوره سیب آماده اضافه کنید. مخلوط حاصل را در یک جای که دمای آن حدود ۲۷ درجه سانتی گراد است بگذارید بماند. حدود ۲ تا ۳ هفته مرحله الکلی و به همین مدت مرحله ترش شدن زمان خواهد برد.
۴- بعد ازترش شدن محصول حاصل ار صاف کرده و برای مدت چند هفته به حال خود بگذارید تا کاملاً برسد بعد ازاتمام مراحل فوق سرکه حاصل آماده مصرف خواهد بود

سرکه سیب