سعی کنید اشتباهات دیگران را ببخشید، حس انتقام انرژی منفی دارد.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه خورشت مرغ با هویج و فلفل دلمه ای

طرز تهیه خورشت مرغ با هویج و فلفل دلمه ای

خورش مرغ , خورشت مرغ

گام به گام درست کردن خورش مرغ با هویج و فلفل دلمه ای

در ابتدا پیاز را به شکل خلالی خرد کنید و در یک ظرف مناسب به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. وقتی پیازها تقریبا طلایی رنگ شدند، زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید. اگر تمایل داشته باشید می توانید از سیر هم در تهیه این خورش استفاده کنید و در این مرحله سیر را به شکل له شده یا رنده شده اضافه کنید و تفت دهید. حالا پیاز و سیر را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.


مواد لازم برای درست کردن خورش مرغ با هویج و فلفل دلمه ای

مواد مورد نیاز میزان لازم
ران یا سینه مرغ ۴ قطعه
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ای  ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
لیمو عمانی ۱ عدد
سیر ۱ حبه
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
زردچوبه، زعفران و نمک به میزان لازم

در قابلمه مورد نظر برای پخت خورش مرغ، قطعات مرغ را با مقداری روغن مایع تفت دهید.  سپس نمک، فلفل، زعفران یا زردچوبه را به آن افزوده و با هم تفت دهید. تفت دادن را تا زمانی ادامه دهید تا رنگ مرغ ها عوض شود. در ادامه دو عدد گوجه فرنگی که پوره کرده اید را اضافه کنید و وقتی مرغ نیم پز شد، ۲ قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید و با هم تفت دهید. به این شکل خورش مرغ خیلی خوشمزه ای دارید.

در مرحله بعد ۲ لیوان آب جوش هم اضافه کنید و سپس درب قابلمه را گذاشته و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. در این مرحله چیزی در حدود نیم ساعت وقت لازم است تا مرغ پخته شود. در این مدت زمان هویج و فلفل دلمه ای را خرد کنید و در ظرف دیگر تفت دهید و پس از تفت دادن آنها را به خورش اضافه کنید.

پس از اضافه کردن هویج و فلفل دلمه ای، لیمو عمانی را اضافه کنید.

نکته : یک تا دو ساعت قبل از شروع پخت، لیمو عمانی را شسته و با چنگال سوراخ کنید و در یک لیوان آب بیاندازید تا تلخی آن گرفته شود.

نکته : می توانید از گرد لیمو عمانی به جای لیمو عمانی استفاده کنید و یا در صورت تمایل آن را حذف کره و به جای لیمو عمانی از آبلیمو استفاده کنید.

بعد از اضافه کردن لیمو عمانی ۱۵ دقیقه وقت لازم است تا مرغ ها همراه هویج و فلفل دلمه ای بپزند.

در گام آخر برای تزیین خورش می توانید سیب زمینی ها را خلالی کرده و سرخ کرده و در کنار ظرف مخصوص سرو بچیند. این غذا را می توانید با نان یا با پلو ساده سرو کنید.


دستور تهیه خورشت مرغ با آلو

مواد لازم برای درست کردن خورش مرغ و آلو

مواد مورد نیاز میزان لازم
سینه و ران نیم کیلو خورد شده
پیاز یک عدد ساطوری شده
آلو بخارا نیم کیلو خیسانده شده و هسته گرفته شده
زعفران یا زردچوبه به میزان دلخواه
روغن، نمک و فلفل به میزان دلخواه

آموزش مراحل درست کردن خورش مرغ و آلو

در ابتدا در یک ظرف مناسب آلو را تفت دهید. برای تفت دادن آلو به ۵-۶ دقیقه زمان نیاز دارید. سپس زردچوبه یا زعفران ساییده شده را با مقدار مناسب نمک و فلفل اضافه کنید و مجددا تفت دهید.

در یک ظرف دیگر روی حرارت ملایم، مقداری روغن بریزید و مرغ ها را د رآن ریخته و به مدت ده تا دوازده دقیقه تفت دهید. مرغ ها که تفت خوردند، آنها را در ظرف دیگر کنار گذاشته و پیاز را در روغن باقی مانده تفت دهید.

بعد از نرم شدن پیازهاا، یک پیمانه آب بریزید و اجازه دهید تا بجوشد، بعد از جوش آمدن آب مرغ های تفت داده شده را به قابلمه برگردانید، حرارت را ملایم کنید و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید تا مرغ به مدت نیم ساعت بپزد.

نکته: این خورشت از جمله خورشت هایی است که می بایست کمی آب دار و روغن دار باشد؛ پس اگر خورش شما هنوز آب زیادی دارد شعله را زیاد کنید تا آب آن به غلظت لازم برسد.


دستور تهیه خورشت مرغ با بادمجان

مواد لازم برای درست کردن خورش مرغ با بادمجان

مواد مورد نیاز میزان لازم
بادمجان ۸ عدد
پیاز  ۱ عدد
مرغ ۵۰۰ گرم
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذا خوری
آب غوره ۲ قاشق غذاخوری

نکته : به جای آب غوره می توانید از آبلیمو استفاده کنید.

مراحل تهیه خورش بادمجان با مرغ :

در ابتدا برای این که طعم تلخ بادمجان‌ ها گرفته شود، آنها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. سپس روی برش‌های بادمجان کمی نمک بریزید و اجازه دهید تا ۱ ساعت بماند و تلخی آنها گرفته شود.

بعد از این که تلخی بادمجان ها گرفته شد، در ماهیتابه ای روی حرارت ملایم مقدار مناسب روغن بریزید و بادمجان‌ ها را سرخ کنید.

تا بادمجان ها در حال سرخ شدن هستن، در قابلمه مناسب پیاز های نگینی شده را در مقداری روغن تفت دهید تا زمانی که طلایی رنگ شوند. سپس تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید و بعد زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. در این مرحله چند لیوان آب به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا برای نیم ساعت نرم شود و بپزد.

بعد از سرخ شدن بادمجانها در همان تابه، رب گوجه را مقداری تفت دهید و به همراه نصفی از بادمجان‌ ها به مواد در قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد.

در مرحله آخر پخت، آب‌ غوره یا آبلیمو را به خورش اضافه کنید. بعد از اینکه خورش به اصطلاح چند قل زد، آماده است و شما می توانید آن را در ظرف مد نظرتان بکشید و با بقیه بادمجان ها تزیین کنید و با پلو ساده سرو کنید.