ضعیف‌الاراده کسی است که با هر شکستی بینش او نیز عوض شود.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

آموزش مراحل تهیه دسر پان اسپانیا

آموزش مراحل تهیه دسر پان اسپانیا

مواد لازم برای دسر پان اسپانیا , روش تهیه دسر پان اسپانیا

بنابراین دسر مجلسی یکی از گزینه های مد نظر میزبانان برای پذیرایی از میهمانانشان است. دسر در دو دسته دسر ایرانی و دسر خارجی تقسیم بندی می شوند. یکی از این انواع دسر که در رده دسرهای خارجی قرار می گیرد، دسر پان اسپانیا است که یه حالت دسر پان اسپانیا دو رنگ هم تهیه می شود.

در این مقاله به طور کامل در مورد دستور تهیه دسر پان اسپانیا برای شما صحبت کرده ایم که امیدواریم درست کنید و از طعم ان لذت ببرید.


روش درست کردن دسر پان اسپانیا

مدت زمان آماده سازی : ۴۵ دقیقه

زمان پخت : ۱۰ دقیقه

نکته : مواد لازم گفته شده در ادامه برای ۵ نفر کافی هست. شما در صورت لازم می توانید به تعداد افراد مد نظرتان موادد زیر را چند برابر کنید.


مواد لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا

مواد مورد نیاز میزان لازم
گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه
آرد ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
بیسکویت  ۱-۲ بسته
کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
خامه ۱۵۰ گرم

آموزش مراحل تهیه دسر پان اسپانیا

در ابتدا تخم مرغ و شکر را در یک ظرف مناسب با همزن برقی با هم مخلوط کنید. سپس شیر را در یک قابلمه بریزید و نشاسته را در مقداری از شیر سرد حل کنید و بعد این محلول را به شیر داخل قابلمه که در حال گرم شدن است، اضافه کنید.

در مرحله بعد، آرد را الک کنید و بعد آن را به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به این شیر بیفزایید.

حالا به این مرحله می رسیم که مواد مخلوط شده با هم  را در حال هم زدن روی حرارت ملایم بگذارید تا به غلظت لازم برسد.

در پایان کار، کره و وانیل را هم  به مواد بالا اضافه کنید.

نکته مهم : خامه را در پایان کار بعد از خاموش کردن حرارت به مواد آماده شده دسر پان اسپانیا، اضافه کنید.


نکاتی برای تهیه دسر دو رنگ پان اسپانیا

این دسر را می توان با اضافه کردن کاکائو قهوه ای هم تهیه کرد. به این صورت که مواد را قبل از گذاشتن روی حرارت در دو ظرف جداگانه نصف می کنیم. به یکی از ظرف ها کاکائو اضافه می کنیم و ظرف دیگر را به صورت سفید باقی می گذاریم .

در ادامه برای این که دسر پان اسپانیا دو رنگ را تهیه کنید، باید ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور بریزید و بعد مایه قهوه ای یا سفید رنگ را می ریزیم سپس دوباره یک ردیف دیگر بیسکویت بچینید، در ادامه گردو بپاشید و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه کنید و در نهایت روی دسر آماده شده را تزئین کنید.

نکته پیشنهادی : اگر طعم بیسکویت را نمی پسندید، می توانید موز بریزید. طعم آن هم بسیار خوشمزه است.


مطالب پیشنهادی روش درست کردن پنکیک ساده