هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

آموزش پختن مربای پرتغال خانگی + مواد لازم

آموزش پختن مربای پرتغال خانگی + مواد لازم

http://em-esf.ir/wp-content/uploads/2016/12/178618.jpg

 

مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه ای :

 پرتقال ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
 آب ۳ پیمانه
 آب اضافه  ۳ لیتر
نمک ۱ قاشق سوپخوری
گلوکز ۱ قاشق سوپخوری
آب پرتقال تازه ۱ پیمانه

 

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای :

سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید شکر و ۳ پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه های پرتقال را به آن اضافه کنید و زمان بدهید تا مربا قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه ها خراب نشود بعد آب پرتقال تازه را اضافه کنید بعد از چند جوش زدن خاموش کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال نگهداری کنید.

درست کردن مربای پرتقال حلقه ای,طرز درست کردن مربای پرتقال حلقه ای

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای

طرز تهیه : پوست پرتقال را به صورت هلالی برش بزنید سپس تمیز کنید ( با چاقو مقداری از گوشت سفید پوست پرتقال را جدا کنید تا پوست پرتقال نازک شود ) ، پوست های پرتقال را رول کنید و با خلال چوبی محکم نمایید.

 

برای از بین بردن تلخی پوست پرتقال قابلمه ای را از اب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پوست های پرتقال را داخل اب در حال جوش بریزید و ۱۰ دقیقه بگذارید بجوشد سپس داخل آبکش بریزید و با اب سرد آبکشی کنید ( این کار را ۳ بار تکرار کنید ) ، پس از اینکه ۳ بار شوک وارد کردید پوست های پرتقال را داخل ظرفی پر از آب سرد بریزید و ۱ ساعت کناری قرار دهید.

 

مربای پرتقال

 

پس از ۱ ساعت پوست های پرتقال را ابکشی کنید ، شکر و ۳ لیوان آب و آبلیمو را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر حل شود سپس پوست های پرتقال را داخل شیره بریزید و با حرارت ملایم اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود.

 

مربای پوست پرتقال آماده را در ظرف دربسته بریزید و دخل یخچال قرار دهید تا خنک شود ، همچنین میتوانید پرتقال را با پوستش حلقه حلقه کنید و به همین صورت مربای پرتقال را آماده نمایید.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید طعم آن فوق العاده است.

آموزش پختن مربای پرتغال خانگی + مواد لازم