مواد لازم جهت تهیه چلو کباب کوبیده خوشمزه و مجلسی
مواد مورد نیاز | میزان لازم |
قلوه گاه گوسفند | ۲ کیلو(۳مرتبه چرخ شود) |
قلوه گاه گوساله | ۱ کیلو(۳مرتبه چرخ شود) |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز ریز رنده شده(آب گرفته) | ۹۰۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق مربا خوری |
برنج | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مواد لازم جهت تهیه سس کره
مواد مورد نیاز | میزان لازم |
کره ذوب شده | ۱۰۰ گرم |
آب پیاز | ۱۰ گرم |
زعفران دم شده | ۱/۴پیمانه |
چلو کباب کوبیده
طرز تهیه کباب کوبیده
برای درست کردن کباب کوبیده ابتدا گوشت گوسفند و گوساله را ۳ مرتبه چرخ کرده و سپس با هم مخلوط کنید. پیاز رنده شده ی آب گرفته را به گوشت افزوده و مخلوط نمائید. سپس زرده ی تخم مرغ،نمک،فلفل و بیکینگ پودر را اضافه نموده و بعد آن را خوب ورز دهید. مخلوط را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. قبل از به سیخ کشیدن ۱لیتر آب پیاز و ۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و دستتان را با این مخلوط پوشش دهید و بعد شروع به سیخ زدن کنید. سپس برای تهیه ی سس کره ،کره ی ذوب شده،آب پیاز و زعفران را مخلوط کنید.سس را قبل از سرو روی کباب دهید. حالا با کیاب ها را روی زعال ها درست و برنج به مقدار لازم تهیه کنید. اکنون چلو کباب شما آماده است و می توانید میل کنید.
آموزش سیخ زدن کباب کوبیده
برای سیخ زدن کباب باید از سیخ پهن استفاده کنید. ابتدا یک کاسه آب سرد در کنار خود قرار دهید و قبل از برداشتن ماییع کباب دست خود را خیس کرده و یک مشت ( حدودا ۱۰۰ گرم بستگی به خودتان دارد ) از مایه را برداشته و به شکل دوک درآورید. سپس سیخ را در دست چپ گرفته و روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید. دوباره دست خود را در آب سرد خیس کرده و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید.