اگر صخره در مسیر رود نبود ،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

آموزش پختن مرغ پنجابی + مواد لازم برای تهیه مرغ پنجابی

آموزش پختن مرغ پنجابی + مواد لازم برای تهیه مرغ پنجابی

http://em-esf.ir/wp-content/uploads/2017/01/morgh-1.jpg

طرز تهیه مرغ پنجابی غذای هندی

 

غذای هندی

مواد لازم برای مرغ پنجابی :

کره ۲ قاشق سوپخوری
زیره سبز  ۱ قاشق چایخوری
 پباز رنده سده و آب گرفته  ۱ عدد
سیر  ۵ حبه
زنجبیل تازه ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق سوپخوری
زرد چوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد
ران مرغ ۲ عدد

 

طرز تهیه مرغ پنجابی :

کره  را به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس دانه زیره را در آن تفت دهید پیاز را به قابلمه بیافزایید تا شفاف شود سیر زنجبیل را اضافه کنید سپس گوجه و رب گوجه، گراماسالا، زردچوبه، فلفل چیلی و آب را بیافزایید تا جوش بیاید حرارت را ملایم کنید تا ۵ دقیقه بپزد بعد تکه های مرغ را بیافزایید تا کاملا به سس آغشته شود و ۴۰ دقیقه بپزد.

آموزش پختن مرغ پنجابی + مواد لازم برای تهیه مرغ پنجابی