شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۶

آموزش تهیه مربای سیب و زنجبیل خانگی + جزئیات و مواد لازم

آموزش تهیه مربای سیب و زنجبیل خانگی + جزئیات و مواد لازم

مربا زنجبیل و سیب، مربایی خوشمزه و مقوی را تجربه کنید

 

مدت زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت زمان پخت : ۳۰ دقیقه
کل زمان پخت : ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب :

زنجبیل تازه ۵۰۰ گرم
سیب  ۵۰۰ گرم
 آب ۵ لیوان
 شکر ۵ لیوان
جوهر لیمو یا آبلیمو کمی
چوب دارچین ۱ تکه


طرز تهبه مربای زنجبیل و سیب :
ابتدا زنجبیل را نازک ببرید یا با رنده درشت رنده کنید و یا در غذاساز بریزید و با آب حدود نیم ساعت بپزید و بعد سیب را به هر شکلی که دوست دارید برش زده به همراه شکر اضافه کنید.

وقتی پخت و قوام آمد، جوهرلیمو یا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید مقدار سیب را به دلخواه زیاد کنید.

مربای سیب و زنجبیل