اتحادتان را در تمام زندگی حفظ کنید تا همیشه پایدار و سرافراز باشید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر مسقطی درجه یک

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر مسقطی درجه یک

آموزش تهیه مسقطی , طرز تهیه دسر مسقطی , مسقطی زعفرانی

مواد لازم جهت تهیه مسقطی

مواد مورد نیاز میزان لازم
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
گلاب نصف استکان
روغن ۱ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
آب ۲ لیوان
هل ۲ عدد ساییده شده
خلال بادام و خلال پسته به میزان لازم
پودر نارگیل به میزان لازم
دارچین به مقدار لازم

طرز تهیه مسقطی

برای درست کردن مسقطی ابتدا حدود یک ربع نشاسته را در دوزلیوان آب سرد خیس می کنیم سپس در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم سپس روغن را به آن اضافه می کنیم بعد شکر را به آن ها اضافه کرده هل را نیز داخل موادمان می ریزیم توجه داشته باشید که بطور مداوم باید نشاسته را هم بزنیم تا گلوله نشده، به ته ظرف نچسبد. سپس زعفران را اضافه کرده و در آخر هم گلاب را اضافه می کنیم تا بوی گلاب از بین نرود توجه کنید که این مخلوط بیش از حد غلیظ نشود چون پس از خنک شدن بیش از حد خشک خواهد شد. تا حدی که خط قاشق روی آن باقی بماند و بوی خامی نشاسته از بین برود، کافی است حدود پنج دقیقه سپس با پود نارگیل و خلال بادام و خلال پسته و دارچین تزیین می کنیم.

 

نکات مهم در تهیه دسر مسقطی

  1. در تهیه این دسر بجای روغن از کره هم می توان استفاده کرد.
  2. مسقطی را می توان در رنگ های مختلفی درست کرد و به شکل زیبا سرو کنیم.
  3. می توانیم مسقطی را در ظرف های یکنفره تزیین و سرو کنیم.
  4. برای برش دادن مسقطی آن را داخل سینی مناسبی می ریزیم بعد از اینکه سرد شد آن ها را به شکل دلخواه برش می دهیم.
  5. اگر به مسقطی زعفران اضافه نکنیم به رنگ سفید در می آید

طرز تهیه کامل مسقطی خوشمزه و زعفرانی در خانه

آموزش تهیه مسقطی , طرز تهیه دسر مسقطی , مسقطی زعفرانی

آموزش تهیه مسقطی , طرز تهیه دسر مسقطی , مسقطی زعفرانی

آموزش آشپزی ساده و دستور پخت مسقطی خوشمزه

آموزش تهیه مسقطی , طرز تهیه دسر مسقطی , مسقطی زعفرانی

دستور تهیه و طرز پخت مسقطی مناسب برای سفره های افطار

آموزش تهیه مسقطی , طرز تهیه دسر مسقطی , مسقطی زعفرانی

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر مسقطی درجه یک