قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

دستور صحیح آماده کردن سالاد پانزانلا + عکس

دستور صحیح آماده کردن سالاد پانزانلا + عکس

سالاد پانزانلا , طرز تهیه سالاد پانزانلا , سالاد پانزانلا با نان تست

طرز تهیه سالاد پانزانلا

جهت درست کردن سالاد پانزانلا ابتدا باید نان های تست را به صورت مکعبی در بیاوریم و سپس این نان ها را در داخل فر قرار می دهیم تا برشته شود. تمام مواد را در یک ظرف مناسب که گود نیز باشد با یکدیگر مخلوط می کنیم و روی آن را با سلفون می بندیم و سپس آن را حدودا به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم آمیخته شود. اکنون آشپزی شما به پایان رسیده است و می توانید این خوراکی خوش طعم و خوشمزه که در کشور ایتالیا بسیار هم طرفدار دارد را تزیین کرده و کنار خانواده میل کنید.


مواد لازم جهت تهیه سالاد پانزانلا

مواد مورد نیاز میزان لازم
نان تست مکعبی شده ۳۰۰ گرم
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زیتون بی دانه به مقدار لازم
گوجه فرنگی درشت خرد شده ۷۰۰ گرم
خیار متوسط ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز قرمز کوچک ۱ عدد
سیر یک حبه

نکات مهم در تهیه سالاد پانزانلا

  1. برای زیبا تر شدن سالاد پانزانلا می توانیم خیار را بصورت راه راه پوست بگیریم.
  2. بهتر است از فلفل دلمه ای زرد استفاده کنیم تا سالاد رنگی تر باشد.
  3. نان تست را در آخر اضافه می کنیم تا آب مواد موجود در سالاد نان ها خمیر نکنند.
  4. در صورت تمایل می توانیم سیر را به سالاد اضافه نکنیم.

دستور صحیح آماده کردن سالاد پانزانلا + عکس


همچنین ببینید طرز تهیه :

سالاد تن ماهی

سالاد میگو