حافظه، پرونده تخيل و گنجينه عقل، دفتر ثبت وجدان و مخزن انديشه است.(بازيل
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۶

آموزش پخت مربای سیب و کشمش خانگی + مواد اولیه

آموزش پخت مربای سیب و کشمش خانگی + مواد اولیه

انواع پخت مربا سیب,درست کردن مربا سیب و کشمش

مربای سیب با کشمش یا به زبان ترکیه ای (Üzümlü Elma Reçeli)
آماده سازی و پخت مربای سیب با کشمش : ۱۲۰ دقیقه
موردمصرف : صبحانه

مواد لازم جهت تهیه مربای سیب با کشمش :

سیب  ۲ کیلو گرم
شکر  ۲ کیلو گرم
 کشمش ۱ لیوان
 لیمو ترش ۲ عدد
چوب دارچین ۲ عدد

طرز تهیه مربای سیب با کشمش :
ابتدا پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد.

بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.

طرز تهیه مربای سیب با کشمش,پخت مربای سیب با کشمش

بعد از اتمام کار و سرد شدن مربای سیب با کشمش آن را داخل شیشه بریزید

آموزش پخت مربای سیب و کشمش خانگی + مواد اولیه