قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

آموزش درست کردن ترشی قارچ خانگی

آموزش درست کردن ترشی قارچ خانگی

http://em-esf.ir/wp-content/uploads/2016/12/fo1690.jpg

ترشی قارچ، اشتها آور و خوشمزه را در کنار غذاهایتان امتحان کنید ترشی قارچ از انواع ترشی های خوشمزه و خوش طعم است که در طرز تهیه آن از تمر هندی و سرکه سفید و رب انار و فلفل و قارچ استفاده می شود.

شما می توانید با استفاده از روش تهیه ترشی قارچ، این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.ترشی انبه و ترشی قارچ و ترشی آلبالو از انواع ترش ها با طعم متفاوت و بی نظیر هستند و سرو غذا های گوشتی و انواع پلو ها در کنار هر یک از این ترشی ها لذت بخش است.
آماده سازی ترشی قارچ : ۳۰ دقیقه
پخت ترشی قارچ : ۳۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ترشی قارچ :

 قارچ ۱ کیلو گرم
هویج نگینی خرد شده  ۲ فنجان
فلفل دلمه نگینی خرد شده ۲ فنجان
نمک ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید ۲ فنجان
 سرکه بالزامیک  ۱/۲ فنجان

http://em-esf.ir/wp-content/uploads/2016/12/2268_346.jpg
طرز تهیه ترشی قارچ :
قارچ ها را شسته و دو یا چهار قسمت کنید.
درون قابلمه نیم لیتر آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و یک قاشق مربا خوری سرکه بریزید.

قارچها را درون قابلمه بریزید.
نمک،فلفل سیاه و تخم کرفس را اضافه کنید. بگذارید ۲۰ دقیقه بجوشد.

در ۱۰ دقیقه اول هویج را اضافه کنید. بعد از ۲۰ دقیقه سرکه سفید را اضافه کنید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه فلفل دلمه ای را اضافه کنید. بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.

در کاسه شیشه ای ریخته و بگذارید کمی سرد شود. درون ظرف شیشه ای بریزید. به مدت ۱۰ دقیقه حمام آب گرم بدهید.

آموزش درست کردن ترشی قارچ خانگی