آموزش تهیه سرکه هندوانه خانگی + موارد مصرف
با هندوانه ی قرمز رنگ می توانید طبق دستور زیریک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.
سرکه هندوانه ، سسی خوشمزه مناسب برای سالاد سبزیجات می باشد
دستورالعمل زیر به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.
زمان لازم : ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای سرکه هندوانه :
برش هایی از هندوانه ی بی دانه | ۱ پیاله |
توت فرنگی های نصف شده | ۱ پیاله |
سرکه ی سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
پوست پرتقال رنده شده | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سرکه هندوانه :
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی توانید آن را نگه دارید.
قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.
اطلاعات غذایی این سس :
کالری ۱۱
کل چربی ۰ گرم
چربی اشباع ۰ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
فیبر ۰ گرم
پروتئین ۰ گرم