در این جهان، همواره برای كسانی كه از خطری بهراسند، خطری وجود خواهد داشت.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳

آموزش تهیه سرکه هندوانه خانگی + موارد مصرف

آموزش تهیه سرکه هندوانه خانگی + موارد مصرف

http://em-esf.ir/wp-content/uploads/2016/12/481018-600x300.jpg

با هندوانه ی قرمز رنگ می توانید طبق دستور زیریک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.

سرکه هندوانه ، سسی خوشمزه مناسب برای سالاد سبزیجات می باشد

دستورالعمل زیر به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.

زمان لازم : ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای سرکه هندوانه :

 برش هایی از هندوانه ی بی دانه ۱ پیاله
 توت فرنگی های نصف شده  ۱ پیاله
 سرکه ی سفید  ۲ قاشق غذاخوری
 شکر ۱ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سرکه هندوانه :
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی توانید آن را نگه دارید.
قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.

اطلاعات غذایی این سس :
کالری ۱۱
کل چربی ۰ گرم
چربی اشباع ۰ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
فیبر ۰ گرم
پروتئین ۰ گرم

آموزش تهیه سرکه هندوانه خانگی + موارد مصرف